Onze coronamaatregelen

In verband met Covid-19 zijn er meer uitgebreide huisregels van toepassing in het hotel en Restaurant Wannee dan u van ons gewend bent.

NHL Stenden Hospitality Group volgt de richtlijnen zoals gecommuniceerd door het RIVM en de Koninklijke Horeca Nederland.

- Houd 1,5 meter afstand van elkaar.
- Blijf thuis bij Covid-19 gerelateerde klachten.
- Bij de ingang van het hotel en het restaurant staat een desinfectiezuil. Wij verzoeken u om bij binnenkomst uw handen te desinfecteren.
- Bij gebruik van ons restaurant Wannee (zowel diner als ontbijt), wordt u gevraagd zich via een QR code te registreren.
- Wanneer er ruimtes zijn waar een maximum aantal personen toegestaan is, wordt dit aangegeven met een sticker bij de ingang van de ruimte.
- Alle ruimtes worden volgens de richtlijnen van het RIVM schoon gehouden. In het pand is op verschillende plekken desinfectiegel beschikbaar.
- Indien nodig is er een looproute aangegeven.
- Als u een hotelovernachting heeft geboekt, wordt bij het inchecken om een identiteitsbewijs met foto gevraagd.
- Het personeel van NHL Stenden Hospitality Group draagt mondkapjes in de algemene ruimtes, voor onze gasten is dit niet verplicht.
- Heeft u aanvullende vragen met betrekking tot de huisregels en/of de maatregelen die genomen zijn met betrekking tot Covid-19? Aarzel dan niet contact op te nemen met onze Front Office via telefoonnummer 058-3030800.

Wij wensen u een fijn verblijf.