Sloeparrangement

Ontdek de stad vanaf het water!

Trossen los! Dit arrangement is inclusief drie uren varen in een van de comfortabele elektrische sloepen van Bootverhuur Bonkevaart. Vaar door de gezellige grachten van Leeuwarden of ontdek een deel Elfstedenroute in de omgeving van de stad. Bootverhuur Bonkevaart bevindt zich in de haven van de wijk Blitsaerd, op slechts 5 minuten rijden vanaf het hotel*. 

Dit arrangement is beschikbaar van maart tot en met oktober. 

Inbegrepen bij dit arrangement:
Overnachting in een Comfort Twin kamer
1x drie uren varen in een elektrische sloep van Bootverhuur Bonkevaart (uitbreiding mogelijk)
Viergerechtendiner in Wannee op de dag van aankomst
Dagelijks continentaal ontbijt in Wannee

Wil je het Sloeparrangement boeken? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden: info@notizhotel.com of 058 30 30 800.

Belangrijke info:

Meerdere kamers boeken? Neem dan even contact op met afdeling reserveringen om dubbele kosten te vermijden. De sloepen zijn geschikt voor maximaal zes  personen.

Geef bij het reserveren je gewenste dag en dagdeel voor de boothuur door, dan reserveren wij de sloep voor je (op basis van beschikbaarheid).

Voor het diner op de dag van aankomst vernemen we ook graag de gewenste tijd, dan reserveren we een tafel. Zijn er nog allergieën waar we rekening mee moeten houden? 

Toeristenbelasting is €1,65 per persoon per dag.

Bootverhuur Bonkevaart hanteert een borg van €60,00. Dit betaal je aan Bootverhuur Bonkevaart voordat je aan boord gaat, en krijg je na afloop terug (eventueel na verrekening van consumpties, extra vaartijd, schade).

* Taxi Jelle brengt je voor slechts €25,00 naar de haven. De terugrit is gratis! Te reserveren via afdeling reserveringen of de receptie.

 

Terug naar het overzicht