Loofy’s soaps, without plastic, it’s fantastic

Micro- en nanoplastics zijn kleine stukjes plastic die zó klein zijn dat ze niet meer zichtbaar zijn voor het blote oog, ook zijn ze onder de modernste microscopen nauwelijks zichtbaar. Deze microplastics worden door fabrikanten vaak bewust aan verzorgingsproducten toegevoegd, omdat ze in deze producten een bepaalde functie vervullen, maar deze kleine stukjes kunnen niet meer uit het water worden gezuiverd. Loofy’s verkoopt alleen 100% plasticvrije cosmeticaproducten, maar ze willen meer, de visie van Loofy’s luidt namelijk: 

‘100% plasticvrije cosmetica en verzorgingsproducten. Niet alleen onze eigen collectie, maar alle producten ter wereld’ 

Loofy’s focust zich dus op 100% plasticvrije cosmetica, dit houdt in dat hun producten vrij zijn van micro- en nanoplastics, maar ook hun verpakkingen volledig plasticvrij zijn. Alle zepen worden verkocht in recyclebare aluminium blikjes of papier.  

De visie van Loofy’s past perfect bij de basisprincipes van Notiz Hotel, waar duurzaamheid ook binnen valt. Daarom kan je in de kamers van Notiz Hotel samples vinden van Loofy’s zeepjes en kan je in de lobby de full size producten kopen. Zo zet Notiz Hotel stappen naar een duurzamere wereld.  

Verwen jezelf met een relaxende, duurzame douche!